Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Ohtana/Pajala FF Seniorlag Herrar

9 april 2012
16:15

Pol/Svanstein FF

Referat: Ohtana/Aapua FF - Pol/Svanstein FF

OAFF besegrar Pol/Svanstein med 5-4 efter straffar. Vid fulltid stod det 2-2 (1-0).

Första halvlek rivstartas av OAFF och redan i inledningen gör Mikael Krekula 1-0 framspelad av Pär Alapää. OA dominerar första halvlek men lyckas inte göra några fler mål utan går till paus med ledning 1-0 - rättvist.

Andra halvlek börjar olyckligt för OA där PSFF kvitterar efter en hörna och tre minuter senare gör man även 1-2. Pojkarna repar dock mod och firma Alapää/Krekula ser till att det blir 2-2 när Pär är sist på bollen framspelad av Mikke. Trots ytterligare chanser står sig resultatet 2-2 och straffar får avgöra.

Felle släpper bara in två av dom fem straffarna och när sedan Magnus J, Jonny V och Danne M sätter sina slutar matchen 5-4 till OAFF.

Sett över 60 minuter borde OAFF ha vunnit då man var det spelförande laget och också skapade flest målchanser.

Plusset i sista matchen går till Elio Garcia.